منوی دسته بندی

بررسی هیوندای i10

بررسی هیوندای i10

 هیوندای i10 یکی از کوچکترین هاچبک های شرکت کره ای هیوندای است که برای اولین بار در سال 2007 طراحی و تولید شد و تاکنون سه نسل از آن معرفی شده است. نسل اول این خودرو در سال 2011 فیس ‌لیفت جزئی را تجربه کرد. پس از آن نسل دوم هیوندای i10 در سال 2013 در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد و تولید آن تا سال 2019 ادامه داشت.

نسل دوم هیوندای i10 در سال 2017 توسط شرکت کرمان موتور روی خط تولید قرار گرفت و با استقبال خوب مشتریان ایرانی قرار گرفت. سرانجام در سال 2020 سومین و آخرین نسل از این مینی هاچبک، متفاوت تر از نسل های قبلی عرضه شد. در ادامه مطلب به بررسی خودروی هیوندای i10 می پردازیم.

طراحی ظاهری هیوندای i10

نمای رو به رو هیوندای i10 با وجود چراغ های مثلثی و اخم آلود تا حدودی تهاجمی و خشن به نظر می رسد. وجود جلوپنجره ی بزرگ به همراه دی لایت های دایره ای شکل چهره ای اسپرت را برای این خودرو به ارمغان آورده است.

در نمای جانبی هیوندای i10  شاهد خطوط برجسته و قوسی پنجره‌ ‌های عقب هستیم که زیبایی این مینی هاچبک را دو چندان کرده است. همچنین ضربه گیرهای ضخیم پایین درب سعی در کاهش سادگی و افزایش جذابیت این خودرو داشته است.

در بخش عقب هیوندای  i10 نیز طراحی شیشه و چراغ‌ ها به خوبی انجام شده و در هماهنگی کامل با سایر بخش‌ های خودرو قرار گرفته است.

طراحی داخلی هیوندای i10

با ورود به کابین i10 با سبک طراحی متفاوت و مدرنی مواجه می شویم. دو رنگ بودن کابین و طراحی خاص داشبورد حس خوبی در ذهن سرنشینان پدید می ‌آورد. متریال به کار رفته در کابین از سطح کیفی نسبتا خوبی برخوردار است. صندلی ها نیز با وجود روکش پارچه ای به صورت ارگونومیک و راحت طراحی شده است.

بخوانید  سانروف چیست؟

با وجود اینکه i10 خودرویی مینی هاچبک است اما فضای نسبتا خوبی برای سرنشینان فراهم می آورد. البته این بدان معنا نیست که با خودرویی جادار رو به رو هستیم. در ردیف عقب محدودیت هایی وجود دارد و صندلی های آن فقط برای دو سرنشین با قد متوسط گنجایش دارد.

فضای صندوق نیز  محدود است و مناسب سفرهای خانوادگی نمی باشد؛ البته با خواباندن صندلی ‌های عقب تا حدودی فضا برای اسباب و وسایل به وجود می آید.

موتور و قدرت هیوندای i10

هیوندای i10 مجهز به پیشرانه ی 4 سیلندر با حجم ۱.۲ لیتر است که می تواند ۸۶ اسب بخار قدرت در 6000 دور در دقیقه و ۱۲۱ نیوتن متر گشتاور در 4000 دور در دقیقه تولید کند. نیروی حاصل از این پیشرانه به وسیله یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک مجهز به قابلیت تیپ ترونیک به چرخ های جلو منتقل می شود.

شتاب صفر تا صد i10، 8 .13 ثانیه و بیشینه سرعت آن 160 کیلومتر بر ساعت است. میزان مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز 9. 5 لیتر در هر صد کیلومتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 6 اعلام شده است.

هیوندای i10 یک خودروی جمع و جور شهری با عملکرد فنی نه چندان قوی است؛ پس نباید از آن انتظار یک خودروی پرشتاب و چالاک را داشت.

بخوانید  معنای اعداد و حروف روی لاستیک خودرو چیست؟

ایمنی هیوندای i10

هیوندای i10 در سال 2014 موفق به کسب 4 ستاره ایمنی در تست تصادف موسسه معتبر Euro NCAPشده است که نشان دهنده امنیت قابل قبول این خودرو است. این خودرو در بخش ایمنی از تجهیزات مناسبی همچون 2 عدد کیسه هوا (راننده و سرنشین جلو) ترمز های ديسكی خنک شونده در محور جلو و دیسکی در محور عقب، ترمز ضد قفل(ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی(ESP)، سیستم کنترل شروع حرکت در سربالایی(HAC)، سیستم ضد سرقت، قفل مرکزی، رادار تغییر لاین، رادار تصادف از جلو، کمربند پیش کشنده و… برخوردار است.

تعمیر هیوندای 021

تعمیرگاه هیوندای 021 با بهره گیری از به روز ترین و تخصصی ترین تجهیزات و تعمیرکاران مجرب و دوره دیده به یکی از بهترین مراکز تعمیر خودرو های خارجی تبدیل شده که در زمینه های مختلف فعالیت می کند. شما می توانید به صورت شبانه روز با مشاورین و کارشناسان ما در ارتباط باشید.

امکانات و تجهیزات هیوندای i10

مهم ‌ترین امکانات و تجهیزات رفاهی موجود در هیوندای i10 به شرح زیر خواهد بود:

سیستم صوتی با 4 بلندگو، پورت USB و AUX، بلوتوث، چراغ های مه شکن جلو و عقب، آینه‌های جانبی با تنظیم برقی، آینه وسط الکتروکرومیک، تهویه مطبوع اتوماتیک، روکش پارچه ‌ای صندلی‌ ها، تنظیم دستی صندلی ‌های جلو، کروز کنترل، سنسور پارک عقب، سنسور فشار باد تایر، تغییر زاویه چراغ‌ ها، فرمان برقی حساس به سرعت، استارت دکمه ‌ای، کامپیوتر سفری و…

رقبای هیوندای i10

کیا پیکانتو و میتسوبیشی میراژ از رقبای هیوندای i10 در بازار جهانی است. در ادامه به مقایسه آن ها می پردازیم:

بخوانید  تعمیر گیربکس هیوندای

مقایسه i10 و کیا پیکانتو

هیوندای i10 و کیا پیکانتو هر دو خودرویی شیک و جوان پسند هستند که انتخاب هر کدام از آن ها بستگی به سلیقه فرد دارد.کیا پیکانتو از طراحی جذاب تر، فضای کابین بیشتر و آپشن های کامل‌ تری برخوردار بوده و خرید آن برای کسانی که علاقه زیادی به هاچبک ‌های کوچک و اقتصادی دارند بسیار مناسب است. از طرفی نمی توان به راحتی از سواری نرم و راحت و امکانات ایمنی هیوندای i10 نیز گذشت.

مقایسه i10 و میتسوبیشی میراژ

میتسوبیشی میراژ خودرویی با مصرف سوخت اقتصادی، سواری نرم، آپشن های کامل و بازار فروش خوب، برتر از رقیب کره ‌ای خود ظاهر شده است. در آن سو هیوندای i10  نیز لذت رانندگی بالاتری را برای شما به ارمغان می آورد. طراحی خارجی و تجهیزات ایمنی نیز پارامترهایی هستند که می‌توان در آن‌ ها، به هر دو خودرو امتیاز یکسان و برابری داد.

مزایای خودرو

  • طراحی اسپرت و جوان پسند
  • سواری نرم و راحت
  • تجهیزات ایمنی استاندارد

معایب خودرو

  • شتاب نه چندان قابل قبول
  • فضای محدود کابین
  • محفظه بار کوچک
  • کمبود امکانات رفاهی

سخن پایانی

هیوندای i10 خودرویی هاچبک شهری با ظاهری جذاب، ایمنی قابل قبول، سواری نرم و راحت است که نمی‌توان از آن انتظار یک خودرو مهیج با شتاب بالا را داشت. به هر حال اگر خانواده کم جمعیتی هستید یا اهل رانندگی های پرهیجان نیستید هیوندای آی ۱۰ می‌تواند پاسخگوی نیاز شما باشد. این خودرو به علت جمع وجور بودن برای کاربران خانم نیز بسیار مناسب است.

ادمین وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09128495079