منوی دسته بندی

انواع خودرو های برقی و کاربرد آن ها

انواع خودرو برقی

خودرو هایی که امروزه به آن ها بسیار توجه می شود خودرو های برقی هستند و سرعت استفاده کردن از این خودروها بسیار بالا رفته است و ما در سایت امداد خودرو هیوندای تهران در رابطه با این خودرو ها توضیحاتی را به شما می گوییم.خودرو های برقی سبب بهبود کیفیت هوا و کاهش گاز های گلخانه ای نقش خیلی مهمی دارند . خودرو های برقی اگزوز و موتور درون سوز ندارند و بخاطر همین دلایل هیچ دود و آلودگی ایجاد نمی کنند. خودرو های برقی و یا الکتریکی در کاهش دادن آلودگی هوا نقش بسیار خوبی دارند. خودرو های برقی متفاوت تر از خودرو های دیزلی و بنزینی هستند و این خودرو ها انواع مختلفی دارند.

 

ماشین برقی و یا الکتریکی چیست؟

این خودرو ها از یک یا چندین موتور الکتریکی استفاده می کنند تا بتوانند حرکت کنند. خودرو های برقی از جهت فناوری، اقتصادی و زیست محیطی دارای مزایایی هستند که می توان اشاره کرد به برای صرفه جویی در هزینه سوخت می توان از این خودرو ها استفاده کرد، برای کاهش آلودگی هوا می توان از این خودرو ها استفاده کرد، برای کاهش دادن صداهای مزاحم و افزایش انرژی. انرژی مورد نیاز خودرو های برقی توسط باتری تامین می شود.

 

خودرو های برقی چگونه کار می کنند؟

خودرو های برقی برای تامین انرژی مورد نیاز خود از برق استفاده می کنند نه سوخت های فسیلی، خودرو های برقی یک باتری دارند که می توان آن باتری را شارژ کرد که در آن باتری انرژی برق ذخیره می شود. موتوری که در این خودرو وجود دارد با کمک گرفتن از انرژی در باتری، نیروی مورد نیاز برای حرکت کردن چرخ های این خودرو را تولید می کند.

بخوانید  واشر سر سیلندر خودرو و عملکرد آن

تاریخچه خودرو های الکتریکی:

خودرو های برقی در اوایل قرن 19 تولید شد و در همان اوایل تولید هم محبوبیت بیشتری نسبت به خودرو های دیگر داشته است. با پیشرفت کردن تکنولوژی موتور های درون سوز و پایین آمدن قیمت سوخت خودرو های برقی از رده اول خارج شدن و کم کم به فراموشی سپرده شدند. در قرن 19 مخترع های مختلفی در کشور هایی ماندد هلند، کشور آمریکا و مجارستان خودروی الکتریکی را مطرح کردند در آن زمان ها حتی مدل های مختلفی از خودروی برقی تولید شدند. اولین خودرو الکتریکی در جهان توسط یک مخترع مجارستانی به نام ایستوان یدلیک در سال 1828 میلادی تولید شد.

این خودرویی که توسط مخترع مجارستانی تولید شده بود می توانستن به سرعت 4 کیلومتر بر ساعت حرکت کند، با همچین سرعت خوبی از یک اسب هم کندتر می رفت و به همین دلیل دیگر تولید نشد. اولین خودروی برقی در جهان به عنوان نمونه ای از پتانسیل های نیروی برقی برای حمل و نقل زمینی طراحی شده بوده است.

 شاید این سوال برای شما پیش بیاید که دلیل شکست خودرو های برقی و یا الکتریکی در قرن 19 چیست که در ادامه به شما توضیح می دهیم . دلایل زیادی که می توان برای شکست این خودرو ها در سایت امداد خودرو هیوندای نام برد عبارت اند از:

  1. نبودن شبکه مناسب برای شارژ کردن باتری
  2. محدود بودن ظرفیت و عمر باتری ها
  3. کمتر بودن سرعت و برد این خودرو ها در مقایسه با خودرو های درون سوز
  4. همخوانی نداشتن این خودرو ها با سلیقه و نیازی ها خریداران و مشتریان
  5. تحول های صنعت نفت و کاهش قیمت سوخت
بخوانید  کمک فنر در خودرو خرابی آن

 

خودرو های برقی

 

انواع خودرو های برقی از نظر نوع پیشرانه و منبع تغذیه آن ها

خودروی برقی هیبرید(HEV):

خودرو های برقی هیبرید از یک موتور درون سوز و یک موتور الکتریکی ضعیف استفاده می کنند. خودروی های برقی هیبرید دارای بازدهی متوسط، صدای پایین و از خودرو های مدل بنزینی و دیزلی آلودگی کمتری را تولید می کنند. معروف ترین خودرو های مدل هیبرید می تواند هوندا اینسایت را نام برد.

 

خودروی برقی پلاگین هیبرید(PHEV):

این مدل خودرو ها از نظر ساختار شبیه خودروهای برقی هیبریدی هستند ولی تفاوت آن ها در این است که موتور برقی خودرو های هیبریدی قدرت بیشتری را تولید می کنند و باتری از طریق متصل شدن به برق قابل شارژ است. خودرو های برقی پلاگین هیبرید دارای بازدهی بالاتر، صدای پایین تر و آلودگی کمتری هم نسبت به خودرو های هیبریدی دارند. معروف ترین خودرو های برقی پلاگین هیبرید می تاوند به میتسوبیشی اوتلندر PHEV و خودرو های شرکت جنرال موتورز جز این خودرو ها هستند.

 

خودرو های برقی و یا تمام برقی (BEV):

این خودرو ها برای تامین انرژی خود فقط از باتری استفاده می کنند و دارای پیشرانه الکتریکی هستند.  این خودرو های برقی دارای بازدهی بالا و آلودگی کمی هم تولید می کنند. معروف ترین خودرو های تمام برقی می توان به خودروی مرسدس بنز مدل EQ، خودروی نیسان لیف، هیوندای کونا برقی می توان نام برد.

بخوانید  آشنایی با ویژگی های کیا اپتیما

 

ماشین خورشیدی:

خودرو های خورشیدی انرژی مورد نیاز برای تولید نیرو و حرکت خود را از آفتاب تامین می کنند. خودرو های خورشیدی پنل های فتوولتائیک دارند که می تواند نور آفتاب را به تبدیل به برق کند،برقی که توسط این پنل ها تولید شده یا به طور مستقیم در اختیار پیشرانه قرار می گیرند و یا در باتری خودرو ذخیره می شوند. خودرو های خورشیدی دارای مزایایی هستند که این مزایا عبارت اند از: کاهش دادن آلودگی هوا، کاهش دادن قیمت سوخت و کاهش دادن انتشار گاز های گلخانه ای. خودرو های خورشیدی با هزینه بالای ساخت، کارکردن پایین در موقعیت های نور کم و ظرفیت محدود روبه رو هستند.

  • خودرو های برقی مزایایی دارند که می تواند به سلامت انسان ها، سلامت محیط زیست، اقتصاد کمک کند. تعدادی از این مزایا عبارت اند ار:
  1. هزینه پایین نگهداری و استفاده کردن از آن
  2. کاهش دادن آلودگی هوا
  3. به سلامت و حفظ محیط زیست کمک می کند
  4. مشکلات تنفس، مشکلات قلبی و ریوی را کاهش می دهند

 

ساختار خودرو های برقی چگونه است؟

مانند خودرو های درون سوز این خودرو هم از قطعاتی تشکیل شده است.که عبارت اند از: این خودرو ها دارای سیستم انتقال دهنده، موتور الکتریکی، تبدیل کننده،باتری، شارژر

 

خودرو های برقی دارای چه قطعاتی هستند:

  1. دارای سلول
  2. دارای ماژول باتری
  3. دارای بسته باتری
ادمین وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button09128495079